NovinkyPCPS4SeriályTéma dneXbox One

Lóže čarodějek – Dvanáct žen, které měly ovládnout svět

Fringilla Vigo 

Nilfgaardská čarodějka a členka Lóže, která byla do této organizace přivedena Assire var Anahid. Fringilla je známá jako jedna z mála nilfgaardských čarodějek, která se stále snaží vypadat dobře. Má černé havraní vlasy, které má ostříhané nakrátko a výrazné zelené oči, jež jsou všehovšudy obdivované. Je také sestřenicí z druhého kolena Anny Henrietty, hraběnky z Toussaintu. 

Její velká úloha se ukázala, když Geralt se svou družinou v knize Paní Jezera dorazil Toussaintu. S Fringillou si hned padli do oka a hodně se spolu “kamarádili”. Přesto ale nedokázal z hlavy dostat Yennefer a dokonce i při milování s ní vykřikoval její jméno. Snažila se ho v Beuclair udržet co nejdéle, avšak Geralt od ní přesto odešel hledat Ciri. 

Na druhém srazu čarodějek Lóže, kde se překvapivě objevila i Yennefer si málem vjely do vlasů. Během bitvy u Soddenského pahorku totiž Fringilla Yennu oslepila. Dočasně samozřejmě, ale i tak to pro Yennefer byli ponižující. Po událostech na Loc Muinne je Fringilla uvězněna Emhyrem za její spojení s Lóží.  

Na žádost Yennefer je poté propuštěna a pomůže i s ostatními čarodějkami porazit Divoký Hon. Pokud s ní zkusíte jako Geralt mít dialog tak je to vcelku nepříjemné. Fringilla hodně odsekává a jde stále vidět, že mu nedokáže odpustit jakým způsobem jí opustil.

Předchozí stránka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Následující stránka

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button