NovinkyPCPS4SeriályTéma dneXbox One

Lóže čarodějek – Dvanáct žen, které měly ovládnout svět

Assire var Anahid 

Assire není čarodějka ze Severních království ale z Nilfgaardu. Tam to kouzelníci nemají tak jednoduché. Jsou pod kontrolou a jejich moc je omezována, aby neměli právě takovou “váhu” jako v Severních království. Nilfgaardské čarodějky jsou velice hrdé na své schopnosti, ale nedbají tak o svůj vzhled jako ty severní, což se ukázalo při prvním setkání Assire s ostatními. Byla neupravená, nevýrazná, úzké rty, malá ústa, zahnutý nos. Přesný opak honosných a hrdých seveřanek.

Na hrad Montecalvo na první setkání přišla ze zvědavosti. Politika ji také nezajímá, ale chce mít větší svobodu jako čarodějka a postavení mágů v Nilfgaardu se jí prostě nelíbí. Nabídku do Lóže tak přijala. Její velká role přišla v době, kdy prozradila, že Ciri, kterou všem Emhyr var Emreis představuje je pouze dvojnice, nikoliv skutečná princezna.  

Prozradila také, že po Ciri pátrá Cahir. Navíc uváděla i tajné informace od císařské tajné služby. Assire za své členství v Lóži zaplatila životem. Když se její spojení s ostatními čarodějkami provalilo, velvyslanec Shilard Fitz-Oesterlen ji nechal zabít. Po událostech v knížkách se krátce objevuje Zaklínači 2, kde oživuje Triss proměněnou v sošku. 

Předchozí stránka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Následující stránka

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button