NovinkyPCPS4SeriályTéma dneXbox One

Lóže čarodějek – Dvanáct žen, které měly ovládnout svět

Keira Metz 

Drobná světlovlasá čarodějka, která tak nějak mezi ostatními čarodějkami prostě zapadá do pozadí. Nosí amulet Ankh. Je také nejmladší členkou Lóže čarodějek, což jenom ukazuje sílu jejích magických schopností. Byla také poradkyní krále Foltesta společně s Triss Ranuncul. Keira je velice výbušná a nezná moc strach. Je velice ambiciózní a ráda intrikaří. Je považována i tak trochu za nymfomanku, protože vyrábí speciální afrodisiaka, který probouzí v mužích pořádnou chuť (tedy aspoň to o ní říká Sabrina).

Keira se s Geraltem setká během povstání na Thannedu, kde po pádu z okna, přistála přímo na Geraltovi. Z okna vyletěla po tom, co jí v souboji porazil Artaud Terranova.  

V Zaklínači 3 se s ní Geralt setká hned ze začátku hry. Keira se totiž ukryla v jedné z vesnic ve Velenu, protože se bála Radovidových pogromů. Lovci čarodějnic totiž byli úplně všude. Zároveň také byla členkou Lóže, takže nebyla hledána pouze Lovci čarodějnic ale i Nilfgaarďany. Po setkání s Geraltem mu pomáhá a zároveň mu také dá i úkol ohledně kletby na blízkém ostrově. 

Tam totiž jeden z čarodějů dělal kdysi výzkum ohledně léku na catrionský mor. Zároveň se tam ale vzbouřili vesničani, kvůli kterým se tam objevila velice mocná kletba, jež pro ni Geralt zničí. Keira se pak může přidat na bitvu na Kaer Morhen, kde se společně s Lambertem do sebe zamilují. Nebo také doplatí na to, že lék na mor předá Radovidovi a ten ji poté hned upálí. Mimochodem v boji s Divokým honem na Skellige nikdy pomáhat nebude a finální bitvy se tak nezúčastní. 

Předchozí stránka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Následující stránka

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button