NintendoNovinkyPCPS4

Persona 5 Strikers v únoru na PS4!

Nové dobrodružství partičky středoškolských zlodějíčků se blíží nezávratnou rychlostí. Studio Atlus, které vydalo jednu z nejlépe hodnocených her letošního roku Persona 5 Royal, přichází s další novinkou. Držte se, protože nový trailer k Persona 5 Strikers je tady.

Persona 5 Strikers je akční RPG novinkou, která navazuje na Personu 5. Potvrzení o tom, že hra spatří světlo světlo světa v únoru příštího roku přišlo ze strany Atlusu ihned poté, co na Youtube unikla první upoutávka.

První Persona 5 měla své celosvětové entréé v roce 2017. Vzhledem k vysokému zájmu a neutichající popularitě přišli vývojáři s rozšířenou verzí Persona 5 Royal na začátku letošního roku. Persona 5 Strikers však navazuje na události, které se odehráli po původním příběhu. Phantom Thieves zjistí, že jejich pohodová dovolená je přerušena novou hrozbou. Podstatným rozdílem je také lokace. Původní Persona 5 se odehrávala striktně v Tokiu, ale Strikers zavede hráče do šesti různých měst.

Pokud jste vášnivým fanouškem a objednáte si předem digitální deluxe verzi hry nejen, že dostanete hru o čtyři dny dříve, tedy 19.února, ale také digitální artbook, soundtrack a video ze zákulisí. Všichni ostatní si musí počkat na 23. února kdy hra výjde na PS4, Nintendo SWITCH a Steam.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button