NovinkyPC

Nové rozšíření hry V Rising přidává hrady a další vychytávky

Upíří survival hra V Rising zůstává v předběžném přístupu a slaví své první výročí novým rozšířením Gloomrot. Ve kterém vývojáři Stunlock Studios v podstatě řekli “nasrat”, pojďme přidat Frankensteinovo monstrum!

Studio zveřejnilo teaser představující nové rozšíření, které dorazí 17. května a je opravdu nač koukat. Největším překvapením je pro mě to, jak úžasně vypadají nové hrady s několikapatrovými úpravami. Velkou částí upířích fantazií ve V Rising byla vždy stavba vlastních základen plná zdobeného nábytku a všech možných Drákulovských prvků, jaké jste si jen mohli přát. Byl tu však malý problém: hrady mohly mít pouze jedno patro, což hráče vedlo k zábavnému řešení postavit si doupě na svazích, aby mu dodali iluzi výšky.

To už naštěstí nebude potřeba. Zámecké interiéry vypadají neuvěřitelně, tlumené svíčky jsou nádherné a kdo by nechtěl sedět na obřím trůnu a usrkávat z poháru plného krve, že? Teaser pokračuje ukázkou nové magie založené na elektřině, kterou Gloomrot přidává do hry, a také nových bossů, lokací a koně.

Gloomrot’s Franken-lands jsou pak novým biomem, posetým elektrickými bouřemi s gotickou technologií, která se tyčí nad zemí a znečišťuje celé prostředí. Přidává ale nové typy vybavení, zbraně, bosse, nový systém sledování V Blood a další druhy nepřátel. ”

Jediný problém tak je, že v rámci přípravy na spuštění Gloomrotu se studio Stunlock chystá uzavřít oficiální servery V Rising na pět dní. Vypnutí serverů začne 12. května ve 00:00 UTC a potrvá do 17. května.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button