NovinkyPCPS4

Trailer láká na vydání kultovky Destroy All Humans

Asi není potřeba nijak zvlášť představovat tento kultovní titul. Destroy All Humans je tu s námi již od roku 2005. Hra původně vyšla pro Playstation 2 a Xbox 360. Nyní se vrátíme do roku 1950 v novém, vymazleném kabátku a na lidstvo si ještě jednou pořádně došlápneme!

There is time for thought and there is time for action!

Jak je vám všem asi jasné, jedná se o čistokrevný remake prvního dílu. Znovu se ujmete role mimozemšťana Crypto-137 s úkolem zachránit svého kolegu z naší planety Země. K úspěšné misi Vám bude sloužit Abducto paprsek, psycho-kinetické schopnosti a samozřejmě vaše loď pro destrukci celých budov a měst.

Aby to ale nebyl tak snadný úkol proti vám bude samozřejmě stát lidská vláda. Přesněji řečeno ta americká vláda. Vaším cílem bude vysát jejich DNA pro pochopení jak země a lidé vůbec fungují a nakonec abyste byli schopni nalézt svého parťáka. Hra vyšla 28.07.2020 pro Playstation 4. Zakoupit ji můžete nyní na PS store za necelou tisícovku.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button