NovinkyPC

Runescape očekává nového bosse!

Už jsou to nejmíň dva týdny, co tu byla novinka o Runescape, a tak je načase vydat novou. Do Glienoru se probudí nový boss. V hluboko v Orthenu se něco začíná hýbat, něco co může ohrozit celý Glienor. Je to Raksha, the Shadow Colossus of Orthen. Což by se dalo přeložit jako Stínový Kolos Orthenu, ale ruku do ohně za to nedám. Jedná se o nového solo nebo duo bosse, takže na něj můžete vyrazit sámi nebo s kamarádem či kamarádkou. Obtížností se řadí někde mezi Telose a Araxxora, takže je cílený na hráče na vyšší úrovni. Orthen samotný je dosti nový, digsite byl přidán do hry v říjnu, a je skvělé, že ho tvůrci rovnou i rozšiřují. Jaké odměny nás čekají zatím tvůrci neprozradili, ale zároveň s oznámením nás zvou na livestream, který nám prozradí více. Bližší informace vám poskytne jejich oznámení na oficiálních stránkách.

Pokud se jako já nemůžete dočkat a žízníte po jakékoli informaci, zároveň s oznámení vyšlo video i na oficiálním youtube kanále, kde rozebírají lore, který stojí za novým bossem. Video naleznete pod článkem a s novým bossem se budeme moci utkat již 7. prosince. I když Runescape táhne už na dvacítku, pořád to tu žije a pořád je co objevovat a na co se těšit. Díky Bohu za to.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button