NovinkyPS4Téma dne

Jaké jsou ty nejlepší gaučovky pro PlayStation?

Pokud se během aktuální situace doma s drahou polovičkou už skutečně nudíte, prošli jste všechny zaprášené knihy, zkusili veškeré možné i nemožné aktivity a pokaždé když si na chvíli sednete ke konzoli se na vás polovička dívá plamennýma očima, možná mám pro vás řešení. Existují totiž i hry pro dva, aniž byste museli každý z vás být pro player.

Hry, které jsem tady vybral, jsou podle mě ten nejlepší způsob jak uvést do herního prostředí i lidi, kteří nejsou hraním políbeni. Nevyžadují téměř žádný extra skill, stačí vám minimální znalost cizího jazyka, ale vyžadují obrovskou dávku smyslu pro humor. Jaké jsou teda ty nejlepší gaučovky?

LittleBigPlanet 3

Spousta z her, které tady budou, jsou dost podobné. Jedná se o plošinkové skákačky. Ale to je občas to, co člověk potřebuje. V LittleBigPlanet sednete k jedné konzoli a pomůžete Sackboyovi v jeho dobrodružství. Ale pozor, aby se některé levely nestaly místo společné zábavy, důvodem k hádce!

Golf with your Friends

Co jiného může být ideální pro dva hráče než si zajít na golfík? Tahle variace minigolfu je absolutní zlato. Nejenže ovládání pochopíte během vteřiny, ale možnosti nastavení, gravitace, míčků i arén, ve kterých budete hrát je neuvěřitelná. Tady platí sky is the limit. Po pár hrách se nachytáte v momentě, kdy budete chtít jamku trefit hole-in-one a zjistíte, že to není tak easy jak to může vypadat.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Co by to byl za PS seznam bez Crashe? Jeho závodní verze Team Racing je ideální jednohubka pro párty. Opět, ovládání je až primitivní a opravdový task je v tom, projet celou trať a vyhnout se všemu co vám stojí v cestě, včetně ostatních hráčů. Při hraní doporučujeme odstranit všechny křehké věci, které si nepřejete rozmlátit.

Playlink hry jsou nad zlato

Tady nejde asi vybrat tu nejlepší. Všechny hry, které spadají do kategorie Playlink jsou vyloženě pro nehráče. Nemusíte mít ani ovladač! Stačí smartphone nebo tablet, stáhnete jejich aplikaci, napojíte se na vaší konzoli a pustíte se do hraní. Jsou tu vědomostní kvízy, detektivka nebo UNO. Pokud hledáte něco co byste si zahráli i s rodiči, toto je ideální volba!

Her na Playstation je samozřejmě mnohem více. Můžeme tady zařadit FIFU, Gran Turismo, Fortnite, NHL a další. Tenhle seznam jsem chtěl pojmout spíš i pro nehráče. Momentální doba, kdy jsou všichni doba nasvědčuje tomu, abyste i své drahé polovičky zasvětili do herního světa! Ale jak už jsem říkal, je to na vlastní nebezpečí, protože reálně hrozí, že se budete příště přetahovat o PSko.

Už jste četli nejnovější díl rubriky Slavné herní série? Metro vyšlo samozřejmě i na PlayStation.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button