HryNovinkyPCPS4Xbox One

Do Fortnite přichází Pandora z Borderlands

Na YouTube kanálu Borderlands se dnes objevilo zajímavé video ukazující záběry ze slavné Battle Royale hry Fortnite. Dojde tak v rámci reklamní masáže právě před vydáním třetího dílu Borderlands k zajímavému propojení značek. To ostatně není žádná novinka – v minulosti už se propagace skrze Fortnite dostalo například superhrdinskému trháku Avengers: Endgame.

V rámci in-game eventu FortniteXMayhem, který potrvá do 10. září tak budou hráči moci získat nejrůznější skiny pro zbraně či jiné kosmetické úpravy či si dokonce zahrát na mapě tematicky laděné do motivů Pandory a potkáme dokonce i ClapTrapa, kterého si budete moci dokonce i zakoupit. Čeho se naopak nedočkáme, jsou zbraně z Borderlands – na ty si budeme muset počkat do 13. září, kdy hra vychází. Čekání si můžete nicméně zkrátit 14 minutami ze začátku hry.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button