HryNovinkyPC

Wargaming oznámil Caliber, free-to-play taktické FPS

Studio Wargaming, které známe díky titulům jako World of Tanks, World of Warships nebo World of Warplanes, před několika hodinami oznámilo Caliber, taktickou střílečku která má být přímým konkurentem Enlisted od vývojářů War Thunderu. Půjde o souboje dvou týmů po čtyřech hráčích, přičemž budeme mít na výběr z několika rolí jako Assault, Support, Medic nebo Marksman. Vedle klasické střelby ze třetí osoby budeme mít navíc k dispozici i speciální schopnosti – u Medica půjde například o lékárničku.

Potvrzena byla také možnost výběru z národních speciálních týmů – za USA půjde o SEALs, polské GROM nebo německé Kommando Spezialkräfte. Autoři také zdůraznili, že přestože půjde o free-to-play model, budou klást velký důraz na to, aby byly souboje fér a nebylo tak možné získat výhodu pomocí reálných peněz. Nejspíše si tedy budou hráči moci zaplatit pouze nějaké kosmetické vylepšení či rychlejší odemknutí postav. K dispozici nebudou pouze PvP souboje, máme se dočkat také PvE misí a budeme mít možnost upravit si vybavení postavy podle aktuálních potřeb v týmu.

Více informací se dočkáme na Gamescomu, který začíná už 20. srpna. Pokud se chcete zapojit do testování hry, můžete se zaregistrovat na playcaliber.eu. Níže můžete zhlédnout announcement video.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button