FilmyNovinky

Sony láká další ukázkou k filmu Uncharted

Na veletrhu CES 2022 ukázala společnost Sony další střípky z filmu Uncharted. Ten dorazí do českých kin už za měsíc 10. února 2022. Podle nejnovějšího traileru tak můžeme vidět jasnou inspiraci hrou Uncharted 3. Což někteří fanoušci herní série ocení, ale rozumím tomu, že spoustě dalším se to nelíbí. Tom Holland (Peklo, Spider-man), který ztvární onoho lovce pokladů Nathana Drakea, se navíc (jak je jeho zvykem) rozpovídal, že film má být hrám co nejvěrnější. Sám údajně chtěl adaptaci co nejbližší předloze a nezpronevěřit se originálu.

V nejnovější ukázce jde navíc vidět ještě jedna podstatná věc. Na filmu se očividně vůbec nešetřilo. Už brzy tak možná budeme mít první superfilm podle herní série a ne další rozpačitost jako Resident Evil nebo Assassin’s Creed. Ostatně Uncharted: Legacy of Thieves Collection je už v předprodeji a poprvé se hra samotná dokonce dostává i na PC. Úspěšný film by tak mohl přivést hromadu nových hráčů.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button