Novinky

Do FORTNITE zavítají lovci démonů z JUJUTSU KAISEN

Stále populární free-to-play battle royale FORTNITE, oznámilo nejnovější crossover s jedním z nejznámějších anime posledních let, JUJUTSU KAISEN!

Tuto informaci zveřejnil jako první oficiální účet FORTNITE na twitteru teprve před pár hodinami, pomocí krátkého teaser videa. Všichni fanoušci tohoto, čím dál populárnějšího anime, se tak mají nač těšit. Do FORTNITE se podívají skoro všechny populární postavy, tedy Gojo, Megumi, Nobara a Yuji!

Crossovery hry s různými anime začali již v roce 2021 Narutem, za kterým následoval Dragon Ball Z a My Hero Academia. A i přesto, že mnozí fanoušci kritizovali vzhled některých anime postav (ano mluvíme o Goku a Vegetovi), jejich zpracování se za dva roky posunulo na novou úroveň. Skvělou ukázkou byly např. postavy z Attack on Titan. Doufejme tedy, že i postavy z JUJUTSU KAISEN budou vypadat stejně skvěle jako v samotné ukázce. Gojo, Megumi, Nobara a Yuji se do hry podívají již 8. srpna!

Máte rádi FORTNITE? A věděli jste, že existuje i comicsové zpracování? Mrkněte na něj a další produkty na našich stránkách!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button