NovinkyPC

Bude ze zapomenutého Exodus Rising RPG roku?

Studio Titan Roc vydalo více než desetiminutové video o blížící se hře Exodus Rising s jedním jasným poselstvím: „Tak trochu se na ni zapomnělo.“ No a já sám, když jsem viděl onen gameplay a takovou zvláštní jednoduchou propracovat, jsem se sám nestačil divit, že nám skutečně tahle hra unikla. A přitom vypadá naprosto parádně.

Exodus Rising je akční RPG založené na příběhu z fantasy světa jménem Leyda. Budete hrát za žoldáka najatého soudcem z tzv. Combined Order a jeho členy, abyste jim pomohli na cestě do hlubin lese Barathrum. Vedeni neznámými silami se ocitnete v dlouho opuštěném městě Vahrin. Toto město uchovává spousta tajemství, která by ale měla zůstat skrytá.

Hra slibuje nádherný a obrovský fantasy svět, který se opírá právě o ztracené město Vahrin. V tom budete odhalovat různé hroby, hledat poklady a především studovat dávno zapomenutou historii. Naučíte se tak kouzla, najdete různé zbraně a zbroje a díky tomu všemu se můžete tát obávaným válečníkem. Je jedno jakým, jestli budete lukostřelec, ohnivý mág nebo drsný válečník, veškerá volba bude na vás a to je něco, o co se celá hra může skutečně opřít.

Oficiální datum vydání hry se mi bohužel nepodařilo dohledat, ale pokud můžu věřit Steamu, tak se pravděpodobně těšit už toto léto.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button