NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Diablo II: Resurrected – Kdo potřebuje Diablo IV? | Novinka

Stále oblíbená klasika dostane nový kabát a pár vylepšení v novém vydání Diablo II: Resurrected. Tvůrci, jak se zdá, si našli čas, aby nám dodali nejoblíbenější díl série v novém. A to i přesto, že nyní pracují na nejnovějším přírůstku – Diablu IV. A na co tedy můžeme těšit ve hře, která je pro mnohé tím jediným správným Diablem?

Brány pekla se znovu otevřou

Veškerá grafika bude remastrovaná a připomíná grafiku Diabla III. To zahrnuje všechna monstra, hrdiny, předměty a kouzla. Což zní dobře, protože ač je to skvělá hra, grafika holt odpovídá své době a už se na ní tak dobře nekouká. Blizzard tvrdí, že gameplay zůstává stejný. A já doufám, že je to opravdu tak. Je to právě gameplay, co ze hry dělá klasiku, která se hraje dodnes. Kromě PC vyjde Diablo II: Resurrected také na všechny konzole (této generaci i next-gen) a hra bude podporovat cross-progression. Takže pokud vlastníte PC a nějaké ty konzole k tomu, tak záleží jen na vaší náladě, na které platformě si zrovna budete chtít zahrát. Což ale taky znamená, že si budete muset hru koupit vícekrát. Říkám si, proč by to tak Blizzard po vás chtěl, proč by to jen chtěl (sarkasmus). Naštěstí vás k tomu nikdo nenutí. Součástí nové verze bude samozřejmě i datadisk Lord of Destruction, kdo by to taky kupoval bez toho, že. Mimo jiné budeme mít možnost projít hrou v co-op režimu, a to až v osmi hráčích. Diablo se vždycky hrálo líp ve více lidech.

Jsem si jistá, že mnoho z vás není fanoušky nového grafické designu. Diablo III jste protrpěli či prostě nehráli, a to že remastrují takovou klasiku je pro vás zlo. Chápu vás, ale nebojte! V nové verzi budete mít možnost přepnout do staré grafiky. Blizzard si zřejmě uvědomuje, s jakým ohněm si hraje. Doufám, že se poučili z Warcraft III: Reforged a u Diabla si dají pořádný pozor. Přesné datum vydání zatím není známo, ale hra by se měla objevit během tohoto roku. No uvidíme, zatím si nejsem úplně jistá, zda se mám těšit.

Když už jsme u toho Blizzardu, mrkněte se na novinku ohledně WoW. A Worms Rumble dostanou novou arénu.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button