aniMAGAnimeMobileNintendoNovinkyPCPS4

V AniMAG #24 se podíváme na novou hru ze světa Nanatsu no Taizai a další novinky!

Vítejte ve dvacátém čtvrtém vydání naší rubriky jménem aniMAG. Vzhledem k tomu, že svět anime je obrovský a novinek stále přibývá, vybereme pro vás vždy ty nejžhavější a připravíme vám je na jednu rychlou přehlídku. Čeká vás nejen přehled samotných anime, ale občas i nějakých novinek ze světa mangy či her. Takže se pohodlně usaďte a připravte se, ať už koukáte u jídla, nebo během svojí chvilky odpočinku. AniMAG #24 je totiž jako vždy plný zajímavostí. 

Moje holka je mořská víla vyjde na PlayStation 4

Hlavní hrdina hry žije ve městě. Jednoho léta se ale rozhodne vrátit na svůj rodný venkov, kde se potkává se svým kamarádem z dětství Ionem. Je na něm ale něco divného, on je mořská panna? Brzy poté potká Pettako, další mořskou pannu, která trpí amnézií a hned po ní Rin, opatrovnici těchto stvoření. Ta ale zase pro změnu má rozdvojenou osobnost. Očividně dobrodružství za všechny peníze. Hra vyšla už v roce 2014 na Android a iOS, v roce 2018 na PC a nakonec v roce 2019 i na Nintendo Switch. Vydavatel hry Cosen se tak rozhodl ji poslat na další konzoli. Na Playstation 4 bude hra vydána v Japonsku 7. července 2022, tak doufejme, že brzy dojde i k nám.

Eien no 831 půjde do kin v březnu

Příběh autora Kenjiho Kamiyamy (Ghost in the Shell. Napping Princess) bude mít v Japonsku premiéru už 18. března 2022. Příběh je o klukovi jménem Suzushiro, který má jedno velké tajemství. Dokáže totiž zastavit čas kolem sebe. Jednoho dne potká dívku jménem Nazuna, která to umí také. Zjistí, že je chudák Nazuna využívána zločinci a rozhodne se jí tedy pomoci. Jak ale může dopadnout boj s velkou zločineckou organizaci, kde ještě ke všemu hlavní hrdinové umí zastavit čas? Tak kdo sakra může být její nepřítel?

Další isekai anime s nekonečným názvem

Trapped in a Dating Sim: The World of Otome Games is Tough for Mobs, tak zní název pro nejnovější isekai anime, které bude mít svou premiéru v dubnu letošního roku. Příběh vypráví o Leonovi, který se dá definovat jako kancelářská krysa. Najednou se ale reinkarnuje do videohry, kde vládnou ženy a u stolu smí sedět pouze krásní muži. Leon tak využívá jedinou zbraň kterou má, svoje znalosti. Pamatuje si vše ze svého minulého života, včetně toho, jak odehrál hru, ve které je nyní uvězněn. Dokáže vyvolat revoluci, která změní tento nový světový řád? To zjistíme už brzy.

Dcera mojí nevlastní mámy je moje EX

Ne tohle není jméno nějakého toho filmu pro dospělé, ale skutečné anime. My Stepom’s Daugter is my Ex se bude odehrávat na střední škole, kam se náš hlavní hrdina Hiro Shimono přihlásí po ukončení naprosto příšerného vztahu. Skončí ale ve stejné škole jako jeho bývalá a aby toho nebylo málo, stala se samozřejmě i jeho nevlastním sourozencem. Ráj na zemi se tak pro oba hrdiny stává noční můrou. Vídají se prostě všude, ve škole, ve třídě i doma. Hiro se tak rozhodne celý tento souboj vůli vyhrát, přeci jenom je to její starší bratr (ne stále to není film pro dospělé). Je tak na čase zahodit všechny city a emoce, které ve vztahu hrdinové měli a už jenom kvůli zamilovaným rodičům se stát těmi nejlepšími sourozenci.

https://www.youtube.com/watch?v=GN0ORSidfSk

Nanatsu no Taizai budou mít open world hru

Pamatujete si Nanatsu no Taizai (Sedm smrtelných hříchů)? Loni skončila poslední série a byla to sakra jízda. Sedm biblických smrtelných hříchů jako například pýcha, hněv a závist bojující proti Deseti přikázáním jako je Láska, Víra, Mír nebo Pravda. No a nyní si hráči budou moct celý tento příběh užít ještě jednou a to spolu s nejoblíbenějšími postavami. Seven Deadly Sins: Origins má být open world hrou a slibuje naprosto plné odehrání celého příběhu. Bohužel zatím nevíme nic víc kromě toho, že se má objevit někdy během letošního roku a toho, že se vlastně jedná o kopii Genshin Impactu. Ostatně trailer už je venku tak mrkněte sami.

Bibliophile Princess získala první nákresy

Tak je to konečně tady, další romantická anime adaptace by měla mít letos premiéru. Light Novela napsaná Yui se tak teprve po pěti vydaných dílech dočká svého vlastního anime. Příběh je o lady Elianně, princezně, která více než cokoliv jiného na světě miluje knihy. Než jednoho dne zahlédne prince Christophera s jinou dívkou. Princ je jí sice přislíben, nicméně to co spatřila potvrdilo všechny ty fámy, které všude kolovaly. Jejich zásnuby se tak mají brzy zrušit. Jenomže co když je toho ve skutečnosti více, co když někde v hlubinách jemných šlechtických vztahů plánuje spiknutí přesahující její představy?

Zdroj
Foto: Alphacoders

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Verča
Host
Verča
2 let před

Ahoj. proč jsi Lachtane změnil ten název Animagu na tohle? Je to tady moje nejoblíbenější rubrika a jediný důvod snad proč sem i chodím… ten název je šíleně zavádějící vždyť to vypadá, že to bude jenom o Nanatsu no Taizai… já nechápu tyhle moresy měnit něco co prostě funguje a dobře vypadá já sem si ani nevšimla že vyšel další kvůli tomu názvu… jako nedivila bych se kdyby to někdo nečetl prosím ten 25 což je skoro výroční číslo vrať to zase do normálu prosim… Díky Verča

Back to top button