NovinkyPC

Century: Age of Ashes je tu s datem vydání plné verze

Nebeské bitvy na dracích je něco na co slyší spousta hráčů. Draci odjakživa patří do fantasy světa. A herní svět není žádnou vyjímkou. Po předběžném přístupu nám vývojáři z Advanced Mobile Applications naservírují plnou verzi. A to ještě tento rok. Century: Age of Ashes je možné hrát pouze na PC. Hra bude k dispozici přes herní službu Steam. Pojďme se na to podívat trochu blíž.

Century: Age of Ashes v několika módech

Hra je multiplayerovou online hrou, kde se utkáte s ostatními hráči v různých módech. Arény se pohybují od zakladního boje 3v3 až po hru 6v6. Dohromady máme tři různé typy bitev:

Soutěžte v intenzivních online hrách a objevte rychlou hratelnost hry Century: Age of Ashes ! Ponořte se do arény sami nebo s přáteli a bojujte o své přežití! Hrajte tři různé herní módy, které se pohybují od 3v3 do 6v6 boje.

Spoils of War: V tomto módu musíte nepřátelům ukrást zlato a zároveň ochránit své vlastní zlaté hnízdo. Nepřátelé ho totiž chtějí taky.

Carnage: Tady si užijeme pěknou řežbu. Team Deathmatch s různými power upy, které vám pomohou vylepšit vaše bojové dovednosti a vyhrát tak bitvu dračích jezdců.

Gates of Fire: A poslední mód. Zde se dva týmy utkají o držení vlajky. Body získáváte prolétáváním speciálními branami kolem arény.

Vyberete si jednotlivé packy už teď?

Do hry si můžete koupit i bonusové balíčky. Celkem se jedná o tři. KAždý z nich má v sobě něco unikátního. Jako první je Wywern pack. V něm se dočkáte epického dračího skinu, drahokamů nebo hráčského titulu. V dražším Leviathan Pack naleznete kromě skinů, drahokamů také dračí vejce. A v posledním nejdražším balíčku Behemoth Pack kromě všeho co naleznete v předešlých balíčkách bude navíc ještě i měsíční posilovač EXP a další vymoženosti. Balíčky naleznete přímo zde.

Hra bude spuštěna letos 2. prosince. Takže si na svátky nic neplánujte, protože už plány máte. Draci se nezkrotí snadno. Nezapomeňte si hru přidat do seznamu přání a případně si objednat i nějaký bonusový obsah. Bude se hodit až se na vás bude řítit ta zubatá příšera.

Tak draky máme za sebou. A co třeba upíři? Poslední novinky ze světa Vampire: The Masquerade? Stačí jeden klikanec.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button