HryNovinkyPCPS4Xbox One

Ubisoft plánuje pro sérii Splinter Cell velkou budoucnost

CEO společnosti Ubisoft, Yves Guillemot, v rozhovoru pro Gamesradar potvrdil, že skutečně pracují na oživení série Splinter Cell, jak už nějakou chvíli tušíme. V červenci totiž vyšlo najevo, že Facebook vlastnící společnost, která má na svědomí Oculus Rift, podepsal s Ubisoftem smlouvu o exkluzivitě ohledně VR titulů značek Assassin’s Creed a právě Splinter Cellu. Zástupci obou společností však tuto dohodu odmítli komentovat. Těšit se prý můžeme na “nový typ herního zážitku na více zařízeních”. Co si pod tím máme představit zatím nevíme, mohlo by to ale odkazovat právě na již zmíněný Oculus Rift a možný VR titul, možná i nějakou verzi hry pro mobilní zařízení.

Posledním dílem byl Splinter Cell: Blacklist a 20. srpna mu bude již šest let – ohlasy měl veskrze pozitivní a proto je zvláštní, že na nějaký typ pokračování musíme čekat tak dlouho a zřejmě si ještě nějakou chvíli počkáme.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button