Novinky

Akce EA play přinesla novinky pro Apex Legends

Noční event od EA nám přinesl novinky ohledně páté sezony do battle royale hry Apex Legends. Novinka s názvem “Lost Treasures” s sebou přináší hned několik zajímavých přídavků.

Asi tím největším je takzvaný LTM nebo limitovaný herní mód s názvem “Armed and Dangerous Evolved”. Tento mód přináší souboje během kterých budete mít k dispozici pouze sniperky, brokovnice a Evo armor. Také budou odstraněny respawn beacony. Nemusíte se ale bát, tahle kladně hodnocená herní mechanika zůstane i v novém herním módu. Na začátku hry budete mít v invetáři “Mobile Respawn Beacon”. Už podle jeho pojmenování lze hádat, že si můžete své teammaty spawnovat kde budete chtít. Ve hře se také objeví nová lokace “Crypto Town”.

Jak už to při updatech bývá, do hry přibývají také nové možnosti customizace svých hrdinů, limitované kosmetické úpravy armoru a zbraní. Pokud se vám během hraní podaří odemknout všech 24 “Lost treasures” odemknete si Mirage Heirloom set. Pokud si jej nestihnete odemknout během eventu, měl by tento set být dostupný i po jeho skončení skrze heirloom crafting shop.

Tato celá limitovaná akce poběží od 23.června do 7.července 2020.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button