FilmyNovinky

Předobjednávky filmu Love and Monsters v PS store!

Oficiální trailer k post-apokalyptické akční komedii Love and Monsters jste již jistě zaznamenali. Další z filmů, který byl během letošního roku vystaven mnoha překážkám a všichni jsme tajně doufali, že nám jej Paramount ukáže dříve, než v roce 2023.

Film, jehož hlavními hrdiny jsou Joel Dawson (Dylan O’Brien) a Aimee (Jessica Henwick), se odehrává sedm let po invazi monster. Joel, který Monsterkalypsu přežil, se rozhodne navázat kontakt se svou dávnou středoškolskou přítelkyní Aimee a zjistit, zda je také stále naživu.

A protože láska hory přenáší, Aimee je živá a zdravá. Joel se tedy rozhodne prosekat skrze zemi zamořenou monstery, aby ji našel.

80 mil přece není tak moc…

Před sobotní panelovou diskuzí na New Yorském online Comic-Conu jsme mohli shlédnout exkluzivní klip ze zákulisí natáčení. Režisér Michael Matthews a kameraman Lachlan Milne v něm diskutují o důležitosti správně lokace pro natáčení Love and Monsters a o tom, jak se snažili vytvořit apokalyptický svět ze skutečné krajiny Austrálie.

Naše přání bylo vyslyšeno a předobjednávky k filmu, který bude možnost sledovat už od 16. října 2020 jsou k dispozici mimo jiné i na PlayStation™ Store.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button