NovinkyPC

Závodní survival hra Pacific Drive se odkládá na rok 2024

Ironwood Studios odložilo Pacific Drive na rok 2024. Původně měl tým hru vydat ještě letos, ale nedávno oznámil, že ji odkládá na začátek roku 2024. Ironwood Studios uvedlo, že potřebuje více času na to, aby mohlo Pacific Drive zpracovat co nejlépe a zároveň upřednostnit zdraví všech členů týmu.

“Jak mnozí vědí, na realizaci tohoto projektu jsme tvrdě pracovali již delší dobu a každý den přidáváme ještě více nápadů ke hře, na kterou jsme všichni hrdí,” píše studio na Twitteru. “V této závěrečné fázi je však pro nás důležité, abychom zůstali věrní sami sobě a neohrozili pohodu týmu.

“Jak se naše komunita rozrůstá, podpora a nadšení, které nám všichni projevují, jsou neuvěřitelné a my se nemůžeme dočkat, až si každý vyjede se svou vlastní sadou kol do Zóny. Všichni v Ironwoodu si opravdu vážíme vaší trpělivosti a pochopení.”

Ironwood Studios tvrdí, že tento týden chystá překvapení, protože se zúčastní výstavy Future Games Show s novým trailerem.

Tým odhalil Pacific Drive v roce 2022 a první ukázka této survival hry nadchla víceméně všechny, kteří ji sledovali. Mísí se v ní prvky závodů se survival žánrem spolu se strašidelným prostředím severozápadního Pacifiku, kterého se nemůžeme dočkat a počítáme, že vy taky.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button