NovinkyPC

MOUNTAINTOP studio odhalilo svou první hru!

Mountaintop Studios zveřejnilo první upoutávku na svou připravovanou kompetitivní střílečku inspirovanou anime, mangou a komiksy.

Mountaintop Studios je relativně nové studio, které v roce 2020 založil Nate Mitchell, spoluzakladatel společnosti Oculus. Samo o sobě je už toto velice zajímavé, ale o to více vás asi příjemně překvapí, že do studia nabral zkušené vývojáře z nejznámějších studií jako je Double Fine, Valve, Naughty Dog, Riot Games a Blizzard Entertainment. Studio má aktuálně přes čtyřicet zaměstnanců a usilovně pracuje na vývoji nové střílečky, která jak Mitchell doufá, bude hrána miliony fanoušků po celém světě.

Zatímco jejich první hra zůstává “technicky” jako stále neoznámena, Mountaintop dnes tweetoval krátkou upoutávku s titulkem „Brzy“. Doufejme, že se tak “brzy” dozvíme více informací o hře, protože teaser vypadá rozhodně zajímavě. Přesvědčte se o tom sami níže:

„Poslední tři roky jsme tvrdě pracovali na našem prvním projektu, kompetitivní střílečce pro ty, kteří milují tento žánr,“ píše se na webu studia z minulého měsíce v náborovém příspěvku.

“Hra se odehrává ve zcela novém vesmíru inspirovaném našimi oblíbenými komiksy, anime a mangou. Je to svět, kde si hráči mohou budovat vzpomínky prostřednictvím týmové práce a soutěžení.”

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button