NovinkySeriály

Bude mít nakonec Mindhunter 3. sérii? | Novinka

Vypadá to, že v hodně oblíbené show Mindhunter zbylo ještě trochu života. Small screet totiž uvedl, že zdroje blízké Netflixu odhalily, že se nakonec psychologické drama o masových vrazích ještě jednou vrátí. Původně se v lednu 2020 série zrušila, když byli vyhozeni Jonathan Groff, Anna Torv a Holt McCallany, nyní to ale vypadá, že nakonec ještě trochu naděje zbývá.

Autor Mindhuntera David Fincher totiž podepsal s Netflixem čtyřletou exkluzivní smlouvu. Navíc jediným projektem, na kterém nyní autor pracuje, je The Killer. Což očividně přináší i naději na obnovení Mindhuntera, který je jednou z nejlepších originálních show Netflixu.

Neznáte Mindhunter?

Příběh vypráví o dvou agentech FBI z roku 1979. Mladý Holden Forder se spojí s Billim Tenchem, chodí po věznicích a sestavují psychologické profily těch nejhorších a nejbrutálnějších vrahů všech dob. Setkáme se tak například i s Charlesem Mansonem. Cílem je pomocí těchto profilů dopadnout násilníky, kteří běhají po svobodě, protože většina z nich má naprosto totožné postupy.

Pokud neznáte, dožeňte, protože seriál je temný, dramatický, ale tak nějak nepříjemně příjemný. Ty pocity totiž, které ve vás vzbuzuje, jsou úžasně smíšené a vy tak prakticky nevíte, na kterou stranu se přiklonit. I když před sebou jasně vidíte, co je dobré a co je zlé.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button