Novinky

Pokračování série Mass Effect je v plném proudu a tým se rozrůstá

Studio Bioware má teď plné ruce práce s dalším dílem série Dragon Age, jehož produkce už jede naplno. Nesmíme ale zapomínat i na další skvělou sérii, kterou nám studio přineslo. Série Mass Effect je sice stále v raných fázích vývoje, ale studio se netají informaceni, že vývoj zrychluje a to samozřejmě vyžaduje i nábor lidí, kteří se na vývoji podílí.

Největší posilou týmu, který bude dále pracovat na vývoji dalšího dílu Mass Effect je Michael Tucker. Populární scenárista a tvůrce videí na youtube pro kanály Story Mode a Lessons from the Screenplay. Jeho přesná role zatím nebyla upřesněna, ale vzhledem k jeho práci se nejspíš bude podílet na narativní stránce projektu.

O novém díle se toho zatím moc neví kromě několika zmínek z vývoje a video upoutávky. Ta nám neprozradila moc, kromě cesty přes několik hvězdných soustav, přes trosky velké bitvy až ke zdroji nouzového signálu. Na jejím konci zahalená postava nalezne kousek přilby s označením N7. Po odhalení postavy vidíme, že se jedná o Liaru T’Soni. Takže pokračování bude ve velkém stylu.

O tom, že série Mass Effect je jedna z nejpopulárnější v historii není pochyb. Ale máme tu i jiné tituly o cestování vesmírem. Jednou z nich je i titul Elite Dangerous. Bohužel, špatná zpráva je, že vývoj hry na konzole se pozastavuje.

Zdroj
Foto: IGDBFoto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button