NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Nový Batman skin ve Fortnite | Novinka

Čtete správně, je tu další info ze světa Fortnite. Je toho opravdu spousta, ale nás nejvíce zaujal právě vydaný komiks z poslední spolupráce Batman × Fortnite. A protože druhý díl komiksu je právě v prodeji, Fortnite zároveň láká na nový Batman skin ve svém item shopu. Jeho příchod na ostrov nám dokonce oznámila další ikonická postava z Gotham City!

Batman skin v shopu, komiks k prodeji v trafikách

Začneme teda u komiksu. Druhý díl Fortnite Zero Point už najdete u svého oblíbeného prodejce v trafice, nebo kdekoli kde komiksy kupujete. Pokud byste chtěli, můžete tak učinit i na stránkách našich kamarádů z nakladatelství Crew. Pokud se ptáte, jaký bonus je součástí květnového čísla, tak dostanete Batman glider. Máte už svoje číslo doma?

A teď už k dění v samotné hře. Sezóna nám postupuje dále, dějová linka se taky vyvíjí určitým směrem a Batman už má na Fortnite ostrově i své doupě. Jeho oficiální příchod do hry nám dokonce oznámil jeho nejvěrnější přítel a sluha – Alfred. Trailer samotný si bere málo ze světa Fortnite a zůstává věrný temné předloze hrdiny v kápi. Batman skin si můžete zakoupit v herním item shopu. Jak se na celou spolupráci Batman × Fortnite díváte vy? A četli jste komiks? Za nás je tohle opět jiný level marketingu, který Epic Games zase vyšel. Oproti propadáku u Marvelu je třeba smeknout kloubouček.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button