NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Novinky ohledně nového DLC pro hru The Witcher 3: Wild Hunt

Ohledně připravované next-gen verze hry The Witcher 3 jsme vás už informovali. Rád bych k této informaci dodal několik podrobností, na které se fanoušci ptali. Vývojáři nám naštěstí vyšli vstříc, a tak se pár dodatečných informací našlo. Dostanou next-gen verzi všichni, nebo pouze majitelé nových konzolí? A bude DLC pouze pro vlastníky next-gen verze?

Dobrá zpráva téměř pro všechny majitele The Witcher 3

Na oficiálním twitterovém účtu se objevily odpovědi právě na otázky ohledně připravované next-gen verze a DLC. A díky všem čertům za to. Next-gen verze The Witcher 3 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S bude zdarma pro všechny, kteří hru již vlastní na konzolích PS4 a Xbox One a jako bonus připravované DLC zdarma nebude pouze pro vlastníky next-gen verze. Takže si ho zahrají i hráči na PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Otázkou je, jak na tom budou hráči na PC. Sledujte nás dál a určitě vás budeme informovat o dalších novinkách.

Stále také nemáme ani konkrétní datum, kdy se vydání dočkáme. Snad už to bude brzy, protože tohle protahování je doslova utrpení. Ale jestli jste napnutí a chcete vědět víc, tak jsme pro vás udělali i výtažek toho nejdůležitějšího z WitcherConu.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button