EsportNovinky

Es3tag opouští Astralis a bude hrát za Cloud9 CS:GO

Cloud9 oznamuje pátého hráče. Je jím dánský dříč Es3tag. Ten si v posledních několika měsících udělal dobré jméno když přešel do legendárního celku Astralis. V době, kdy si část hráčů dávala přestávku pak předvedl světu co v něm je. V ESL Pro league se stal dokonce nejlépe hodnoceným hráčem dánského celku. A pomohl svému týmu k vítězství v turnaji.

V astralis se během tohoto roku netajili se svými plány vytvořit větší tým než je v Counter-Striku zvykem. Původně se mluvilo od desetičlenném týmu, od toho se nakonec upustilo a v poslední době se mluvilo o sedmičlenném mužstvu, hlavní tým Astralis měl doplňovat výše zmíněný Es3tag a Bupskji. Hodně lidí se však obávalo, že až se z přestávky vrátí Xyp9x a Gla1ve nedostanou nové posily místo v sestavě. Tyto obavy se ještě více utužily, když návrat oznámil Xyp9x a o místo v sestavě přišel i Es3tag, přestože se mu v posledním turnaji tolik dařilo. Ještě hůře je na tom mladý talent Bupskji, který si od návratu Gla1ve zahrál jen jeden zápas, což je velká škoda.

News

Není tedy zrovna velkým překvapením, že Es3tag odchází, je to totiž krok výhodný prakticky pro všechny strany. Cloud9 získá velice dobrého hráče. Astralis vydělá, protože za těch pár měsíců nabral dánský hráč mnohem větší hodnotu. A Es3tag bude hrát v základu týmu, který má ambice dostat se do top5 na světě. Posledním turnajem v dresu Astralis pro něj bude DreamHack Open Fall, Kde včera porazili Heroic v dánském derby 2:1.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button