NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Nové Pro Evolution Soccer 2022 kompletně zdarma?

Už se opět pohybujeme v době, kdy herní společnosti, které se zabývají sportovními hrami, většinou začnou vydávat své každoroční tituly. To se týká také fotbalových nadšenců. O nové Fifě toho moc nevíme a její hlavní konkurent, Pro Evolution Soccer 2022, taky zatím nic oficiálně neukázal. Máme tady ale malinké náznaky. Na konci června totiž Konami vypustilo do světa demo, které jste si mohli zahrát úplně zdarma. Jednalo se o testovací demo pro jejich servery a podle všeho k tomu mělo dobrý důvod.

Pro Evolution Soccer 2022 jako live service?

Jak víme z úplně úvodního teaseru, nový díl Pro Evolution Soccer 2022 přechází na zbrusu nový Unreal Engine 5. Tahle novinka se týká samozřejmě next-gen konzolí. Člověk by si myslel, že přechod na nový engine bude chtít studio nějakým způsobem finančně zúročit. Podle posledních zpráv tomu ale úplně tak nebude. Reportér webu VGC Andy Robinson, který má velmi blízko ke Konami, totiž přinesl zajímavou zprávu.

Konami začíná být velice produktivní. Plánují velké množství novinek pro letošní díl PES. Zaslechl jsem, že se chystají hru udělat free-to-play a kompletně jí změnit. Andy Robinson

Co přesně tím Konami sleduje?

Jaký tohle bude mít dopad na celou herní sérii? S každým dalším dílem to vypadalo, že hráči přecházejí od konkurence, hra získávala stále větší zastoupení a přímo ze stran Konami docházelo ke kupování licencí skutečných týmů exkluzivně pro sérii Pro Evolution Soccer. Promítne se tento free-to-play model do finální verze? Budeme muset platit za každý jeden herní režim? Nebo plánuje Konami přivést do série mnohem více hráčů a jejich hlavní finanční odměna bude plynout z balíčků hráčů pro online režim? Otázky, samé otázky. Doufejme, že jako každý rok i letos dostaneme možnost zahrát si demo verzi PES 2022, ještě než vyjde plná hra, a dostaneme tak alespoň nějaké odpovědi.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button