AnimeFilmyNovinky

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realm má datum vydání

Vždycky když se blíží nějaké to animované zpracování úspěšné franšízy bývám od začátku skeptický. O to víc mě potěšil perfektně zpracovaný film Mortal Kombat Legends: Scorpions’s Revenge. Nyní se dočkáme pokračování a to tak obrovském ač jsem z toho sám šokován. Objevíme se v celém tom obrovském turnaji na život a na smrt, Mortal Kombat Legends: Battle of the Realm bude totiž nejspíš top animovaným filmem.

Už z traileru totiž můžeme vidět, že úroveň animace se naprosto rovná svému „předchozímu dílu.“ Spousta krve a velice kvalitně zpracované souboje. Dočkáme se také těch nejslavnějších bojovníků. Kromě základního tria jako je Liu Kang, Johny Cage a Sonya Blade se objeví samozřejmě rivalové Scorpio a Sub-Zero. To ale není všechno, turnaj to očividně vezme skutečně ve velkém, takže uvidíme i Kitanu, Cyraxe, Shang Tsunga, Kung Laa nebo dokonce Strykera.

Příběhově bude navázáno i směrem ke Scorpiovi, který po svém předchozím filmu odchází pátrat po mystické relikvii Kamidogu, díky které může být vzkříšen tzv. One Being. To by znamenalo vyhlazení celého vesmíru. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realm bude skutečně obrovským animovaným projektem a je to jen dobře. Je to stále pravděpodobně největší bojová franšíza světa, která se svou brutalitou drží v hrsti srdce mnohých fanoušků.

Pokud jste fanoušky série, nezapomeňte se podívat na naši recenzi ke hře Mortal Kombat 11 Ultimate. Filmové datum vydání je už 31. srpna 2021, takže se těšte, protože Mortal Kombat brzy opět začne.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button