NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Fortnite představuje letní update a mění mapu

Ve Fortnite nám právě v plném proudu probíhá už 7. sezóna druhé kapitoly. Tentokrát se Fortnite ponořilo do mimozemského života a změny se dotkly nejen skinů, ale i samotné herní mapy či zbraní. Epic Games je ale známo také svou zálibou v sezónních updatech a pro toto léto si připravilo obrovský update. Nazvali jej Cosmic Summer a už je dokonce i ve hře. Změny se dotkly hlavně herní mapy a čeká nás řada live eventů.

Fortnite nasadilo letní vlnu!

Hlavní změnou je určitě přítomnost dalších vesmírných plavidel na mapě. Když se vám podaří dostat přímo dovnitř, zahrajete si krátkou minihru, během které budete sbírat body. Ty následně určí úroveň výbavy, která se vám odemkne. Doporučujeme tedy sbírat co nejvíce bodů, abyste se dostali až ke zlatému lootu. Jakmile tento časový „turnaj“ skončí, hra vás teleportuje do druhé místnosti, která je plná truhel. Barva truhel odpovídá vámi nasbíraným bodů a máte 30 vteřin na to, otevřít co nejvíce truhel a dostat ten nejlepší loot. Přibyl nám i časově limitovaný herní mód a kupa nových skinů. Pokud byste chtěli, můžete se na kompletní seznam změn podívat na oficiálních stránkách hry.

Jak už jste asi poznali, jedná se o klasický Fortnite update. Změny na mapě, přidání spousty skinů a dalšího. Ale to není vše. Na mapě se totiž objevila stage a Fortnite slibuje, že se můžeme těšit na 14 dní plných koncertů. Přesné datum, kdy by se měly koncerty odehrát, zatím nevíme a musíme si tak počkat na nějaké oficiální potvrzení. Cosmic Summer už ale na vás čeká ve hře, takže stačí pouze stáhnout update a můžete se ho vydat prozkoumat. Patříte mezi aktivní hráče Fortnite, nebo vás pohltil jiný battle royale?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button