NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Velký comeback! Cyberpunk 2077 se vrací na PS Store!

Nejvýraznější hra loňského roku z dílny studia CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, nepochybně zahýbala celým herním světem. Jestli pozitivním, či negativním směrem je vždy skvělé téma k diskuzi. Faktem však je, že technický stav hry na konzoli PlayStation 4 byl tak tristní, že se společnost Sony rozhodla velice rázně zakročit a odstranila Cyberpunk 2077 ze svého PS Store. Po zhruba 180 dnech můžeme jásat – Cyberpunk 2077 je na PS Store zpět!

Cyberpunk 2077 je zpět a stahovat můžete už dnes

Je to skutečně tak, dámy a pánové. Společnost Sony se konečně umoudřila a dala zelenou opětovnému releasu verze Cyberpunk 2077 pro svůj PS Store. Odedneška si tak můžete zakoupit či stáhnout hru přímo z digitálního obchodu. Jak uvádí tweet přímo od studia CD Projekt Red, hráči se můžou těšit jednak z opětovné přítomnosti hry na storu, ale zároveň se dočkají slibovaného next-gen updatu. Ten byl měl vyjít v druhé půlce roku 2021.

Poběží hra dobře i na PS4?

Tenhle krok je určitě vítanou změnou pro všechny fanoušky modré stáje konzolí. Je pravdou, že jste si stále mohli zakoupit fyzickou kopii hry, ale nepřítomnost takto obrovské hry roku 2020 na jednom z největších herních obchodů prostě nevypadala dobře. Zvláště když Microsoft verzi hry na svém storu nechal a hráči mohli vesele hrát dál. Nyní je ale vše jinak. Řada opravných patchů, updatů a prací na hře doznala je konečně vidět a pokud jste nad koupí Cyberpunku váhali, nyní je možná ta pravá příležitost dát hře druhou šanci. Pokud totiž odhlédnete čistě od technického stavu hry, jedná se o opravdu jedinečný kousek, který si své místo na trhu zaslouží. A pokud ještě chcete přesvědčit, podívejte se na naši recenzi. A jak jste na tom se Cyberpunkem vy? Dohráli jste hru alespoň jednou? Čekali jste na opravenou verzi, nebo nejste vůbec fanouškem kyberpunku? Dejte nám určitě vědět!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button