NovinkyPCPS4

Red Dead Online představilo Naturalistu

A jasně samo slovo naturalista zní přinejmenším divně a v našem jazyce ani nevystihuje daný význam toho o co se tvůrci z Rockstar Games pokouší. Naturalista se ale naštěstí dá přeložit i jako “Přírodovědec” a v Red Dead Online je to nová kariéra, kterou si vyberou ti z vás, kteří chtějí studovat a chránit různá legendární zvířata. V tom vám bude pomáhat ochránkyně přírody Harriet Davenportová, jejímž cílem je vystopování takových zvířat, jejich uspání a následné prozkoumání krevních vzorků.

Aby to ale nebylo málo přichází s ní do hry i Gus Macmillan jehož cílem je pravý opak toho, co chce Harriet. Tedy nalezení těchto zvířat mají společné, akorát ten výsledek není dočasně uspat nýbrž permanentně… Před vámi je tak těžká volba pomoct Harriet nebo Gusovi a zisk unikátních oblečků. Mrkněte ostatně na video a posuďte sami, co se vám bude líbit více.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button