Novinky

Na co se můžete těšit během července?

Vysvědčení rozdáno, škola zavřená, prázdniny před námi, pojďme se podívat na ty nejzajímavější herní kousky, které k nám dorazí už během pár dní.

Rocket Aréna

Když nám EA Play přineslo vlastní konferenčku, tak nám byl oznámen nový multiplayerový titul s názvem Rocket Aréna. O téhle 3v3 střílečce jsme psali zde. Tou dobrou zprávou je, že datum vydání je už 14.7.2020! Hra vyjde pro PS4, Xbox One a PC.

Destroy All Humans

Originální remake původní klasiky z roku 2005. Kdo hráli tak se těší, kdo nehrál, vřele doporučujeme. Ujmete se role mimozemšťana Crypta a budete vysávat z lidí jejich DNA. Hra vyjde 28.7.2020 pro PS4, Xbox One a PC.

F1 2020

Královna motorsportu je zpět! Další pokračování závodní hry od Codies je zde. Koronavirus sice přerušil začátek té skutečné sezóny ale vy budete mít možnost si ji zkusit alespoň virtuálně. Codies připravili komplet nový mód s názvem “Můj tým”. Můžete se tak stát 12 týmem na startovním roštu a prorazit si cestu až na vrchol. A recenzi připravujeme! Hra vychází 7.7.2020 pro PS4, Xbox One a PC.

Ghost Of Tsushima

Po, ne úplně slavném, releasu Last of Us:Part II, jehož recenzi si můžete přečíst zde, se stáj SONY pokusí napravit svou reputací druhou exklusivkou. Místo zombie budeme kosit Mongoly během invaze na ostrov hlavního protagonisty. Tahle samurajská assassin´s creed stealth akce nabízí nový pohled na asijské bojové umění. Hra vyjde 17.7.2020 pro PS4.

Červenec – měsíc VR her!

Zdá se, že první prázdninový měsíc bude ve znamení virtuální reality. Kdo by ksakru chodil ven, když si může hodit brýle a být v klídku a v chladu klimatizace doma. Titulů nám vyjde hned několik. Především se konečně dočkáme odloženého Iron Man VR, ve stejný den přijde do VR světa také Fruit Ninja – hra, která zničila nejeden mobilní telefon. Třetí červenec dále přinese herní adaptaci Alenky v říši divů s názvem Down the Rabbit Hole. Ve stejný den jako Ghost of Tsushima se dočkáme hry The Persistance, která je kompatibilní s virtuální realitou.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button