MobileNovinkyPC

Do Hearthstone přibude Demon Hunter, nová hratelná postava!

Nový update v Hearthstone bude opravdu veliký! Nejenom, že započne nový rok – rok fénixe, ale přibude s ním i nová hratelná postava. Demon Hunter je však jiný než ostatní classy, jeho Hero Power totiž stojí jenom jednu manu, přidá vám na kolo +1 k útoku. Zároveň vzniká nový keyword – Outcast. Když zahrajete kartu s tímto prvkem, a zároveň se tato karta nachází nejvíce vpravo/nejvíce vlevo ve vaší ruce, pak se Outcast aktivuje.

Nejdříve si budete moct za Demon Huntera zahrát 2. 4., kdy se odemkne čtyřdílná singleplayerová kampaň. Po jejím dokončení si postavu odemknete, v Play Mode ji pak budete moci hrát 7. dubna. Zdarma dostanete 10 Demon Hunterových karet. V každé další expanzi pak přijde do hry 15 nových karet pro tuto classu.

V nové expanzi, Ashes of Outland, pak najdeme 135 zcela nových karet a novou mechaniku Prime. Deathrattle minioni se zamíchají zpět do vašeho balíčku a výrazně se zlepší. Dále pak čeká Priesta výrazná přestavba, mnoho karet mu odrotuje do Hall of Fame a nahradí jej nové. Vidět je můžete v galerii níže, stejně tak, jako klasické karty, které odrotují.

Další změnou si pak projde Ranked systém. Rozdělí se totiž na jednotlivé ranky tak, jak to známe třeba z League of Legends, tedy Bronze, Silver, Gold, atd. Žebříček v legendě pak bude fungovat stejně. Následující příjemnou změnou je celkové omezení duplikátních karet při otevírání balíčků! To nyní bude platit nejenom při legendárních kartách, ale i u všech ostatních rarit. Na všechny nové karty se můžete podívat zde, na oficiálním Hearthstone webu.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button