NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 Extreme Nights V2 – Bojíte se tmy? Po tomhle budete

Už pár dní se můžeme prohánět po městě zamořeném zombíky v Dying Light 2 Stay Human. Techland sbírá hráče ve velkém. Na Steamu si hru objednalo více než 180 tisíc uživatelů, a tak si vývojáři mohou mnout ruce. Největším lákadlem a zároveň i hrozbou celé hry je hraní v noci. To je samo o sobě dost hardcore adrenalinovou záležitostí. Někteří hráči si však řekli, že tomu stále ještě něco chybí. Co to tedy trošku okořenit?

K tomu by vám měl pomoct jeden z prvních módů pro hru s názvem Extreme Nights V2. Ten nejen že prodlouží délku noci a podstatně zkrátí den, ale dokonce navýší i počet zombies a udělá je agresivnější a odolnější.

Hraní nočního režimu je samo o sobě spíš záležitostí pro masochisty a adrenalinové junkies. Tím tuplem, když jste teprve na začátku hry. To co z nočního režimu ale dělá tento mód si určitě nedokázali představit ani samotní vývojáři Dying Light 2. Extreme Nights V2 představuje extrémní výzvu, kterou nezvládne každý a pokud si myslíte, že zrovna vy ano, tak směle do toho.

Dost bylo už strašení. Teď něco veselejšího. Víte že Age of Empires III se konečně dočkal oficiálního co-op módu?

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button