NovinkyPC

Back 4 Blood odhalilo PC vlastnosti

Warner Bros Games a Turtle Rock Studios odhalili novou ukázku ze hry Back 4 Blood, kooperativní zombie střílečky. Veškeré záběry, které právě uvidíte, pochází z PC verze hry. Nové video nám ukazuje několik funkcí, včetně rozlišní 4K, neomezeného snímkování, NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling), podporu ultrawide rozlišení a více monitorů, cross-play a různé další vizuální prvky. Back 4 Blood bude u vybraných prodejců k dispozici 12. října.

Blížící se Back 4 Blood open beta začne v early access přístupu a to 5.–9. srpna pro ty, kteří si hru předobjednají. Hráči se také mohou zaregistrovat na Back4Blood.com/Beta a získat šanci dostat se do předběžného přístupu. Open beta bude pokračovat 12.–16. srpna a bude k dispozici všem hráčům. Obě části open bety bude možné hrát na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStationu 5, PlayStationu 4 a PC, včetně cross-playe a cross-gen podpory.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button