NovinkyPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Tiny Tina’s Wonderlands odhaluje další herní třídy

V nejnovější ukázce na Tiny Tina’s Wonderlands od studia Gearbox Software si můžeme všimnout hned dvou nových herních tříd. Těmi jsou Graveborn a Spore Warden. Už podle jmen skutečně unikátní dvojice. Odpovídají tomu ale i jejich schopnosti. Víme totiž, že jedna z Gravebornových schopností se bude jmenovat Reaper of Bones. Ta bude poskytovat bonusový lifesteal a magické poškození za cenu ztráty zdraví. Druhou známou schopností bude Dire Sacrifice, při kterém hráč obětuje 20 procent aktuálního zdraví k poškození všech okolních nepřátel temnou magií.

Spore Warden by měl být něco jako druid lovec. Mezi jeho schopnosti bude patřit například Barrage of Arrow, při kterém vystřelí hned sedm šípů najednou, zatímco další schopnost Blizzard vypustí tři ledové cyklóny, které budou hledat nepřítele. K tomu ještě bude mít Spore Warden svého vlastního mazlíčka.

Tiny Tina’s Wonderlands si můžete už nyní předobjednat. Oficiální termín vydání je totiž 25. březen 2022. Tuto akční RPG si navíc užijí hráči skoro všech herních platforem. Bude dostupná na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Takže jak už bývá občas tradicí, hráči Nintenda opět ostrouhají. A jak se na hru těšíte vy? Viděli jste předchozí odhalené classy?

Tiny Tina’s Wonderlands
Zdroj
Foto: Gearbox Software

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button