NovinkyPC

SCUM | Města a vozidla

Aneb připravte se na další mega giga extreme update, který vám přinesou vývojáři ze studia Gamepires! Scum je totiž hrou, která se nikdy nepřestane zlepšovat, tedy alespoň do doby než všichni uznají, že se jedná o nejlepší survival hru na trhu.

Není to tak dávno, co se do hry přidali ženské postavy, stavba bází a pár dalších vychytávek. Dnes vám tedy přinášíme info o nových lokacích na které všichni hráči čekají. Připravte se na nové letiště, ale i města. A když říkáme města, tak nemyslíme nějakou vísku, ale pravé obří města!

A kdyby vám města a nové vojenské lokace byly málo, přidají se i nové dopravní prostředky. K autům a čtyřkolkám přibude dirtbike a všemi očekávaný traktor. Ne legraci si neděláme opravdu i traktor. Pokud tedy budete chtít přejet pár zombií a udělat z nich mišmaš nebudete mít problém když si na něj připevníte radlici.

Vývojáři z Gamepires prostě na Scum makají jak se dá, který survival ale preferujete vy? Hrajete ještě nějaký, nebo jste se jako většina hráčů přesunuli k battle royale žánru?

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button