MobileNintendoNovinky

Nová hra od vývojáře Zynga – Star Wars: Hunters vás uvítá v aréně

V roce 2018 společnost Zynga a Disney uzavřely dohodu o vývoji hry Star Wars na mobilní zařízení. Hru vyvinula společnost Zynga a její dceřinná společnost NaturalMotion. Formálně byla hra oznámena 17. února 2021 během konference Nintendo Direct. Hru bude možné si zdarma stáhnout na Android, iOS a Nintendo Switch během roku 2022.

Největší lovci galaxie si to rozdají ve Star Wars: Hunters

Planeta Vespaara. Smrtelné místo pro všechny, kdo nemají v těle duši lovce a bojovníka. V bojové aréně proti sobě nastoupí pouze ti nejlepší z nejlepších. A jen absolutné špička se dočká vítězství.

Aréna simuluje ikonická místa ze světa Star Wars a umožňuje hráčům proto sobě nastoupit z pohledu třetí osoby. Váš úkol je prostý. Využít naplno svůj equip, taktizovat a využívat schopnosti tak, aby jste si zajistili vítězství v bitvě. Za vítězství se vám budou odemykat odměny a čím více vítězství budete mít na kontě, tím lepší odměny budou.

Výběr postav je dost rozsáhlý. Určitě se můžete těšit na Mandalorianského lovce, válečníka Wookie nebo písečné trpaslíky Jawa se svíticíma očima. Tak kdo to bude? Kdo se stane pro vás bojovníkem numero uno?

Hra nabízí i předběžnou registraci, kde budete dostávat novinky o Star Wars: Hunters a jakmile se hra spustí globálně, tak na vás bude čekat i nějaký to překvápko ve formě speciálního bonusu. Bohužel přesné datum vydání hry nemáme. Jen víme, že letos to už nestihnou. Já už tam jsem registrovaný, tak toho koukejte využít taky.

Nebo vás třeba bude zajímat co je nového ve světě MMO her? Jestli ano, tak není nic jednoduššího. Klikejte jako šílení.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button