HryNovinkyPCPS4Xbox One

Do Overwatche přichází nový hrdina, Sigma

Za nejnovějšího hrdinu, Sigmu, si můžete zahrát na PC, PS4 i Xbox One, pokud si stáhnete nejnovější patch. Tento nizozemský věděc po nepovedeném experimentu zešílel a obrátil se na stranu zla. Nyní přichází do Overwatche, aby změřil síly s ostatními hrdiny. Co se týče hratelnosti, je to tank, který má k dispozici širokou paletu schopností, kterými může ovládat gravitaci a poměrně rychle zneškodnit nepřátele kolem sebe – pokud se ale dostane do problémů, je to i schopný obránce, díky abilitě, která mu umožní vystřelit bariéru a vyhnout se tak poškození. Sigmův story trailer, stejně tak jako i představení jeho schopností můžete vidět na videích níže.

https://www.youtube.com/watch?v=iPNukiy8Q_8

Součástí patche je i beta nového systému, tzv. “role queue”, kdy si budeme moci vybrat roli, za kterou chceme hrát a měly by se tím eliminovat případy, kdy je nějaký hrdina nedostupný, protože si ho zabral už někdo jiný. Stejně tak se díky tomu usnadní skládání vhodného týmu pro hru. Beta bude přístupná do 1. září.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button