NovinkyPC

Succubus – brutální řežba, která si nebere servítky s ničím

Pro zvrácené jedince tu máme něco speciálního. Polské vývojářské studio Madmind Studio vytvořilo další hru, která už s lidskostí nemá nic společného. Od tohoto studia můžete znát předchozí titul Agony, a pokud jste ho měli v ruce, tak už vás asi máloco překvapí. Představuji vám brutální, násilnou hru se sexuálním obsahem Succubus. Studio totiž nedávno vydalo trailer se sestříhanými cut scénami. Hra by měla vyjít 5. října tohoto roku.

Succubus prolije hektolitry krve

V křesťanské mytologii je succuba spojována hlavně se sexualitou, především tedy tou zakázanou, nesprávnou, „nekřesťanskou“. Tento démon svádí muže, oddává se s nimi radovánkám a vyčerpává je mnohdy až k smrti. Proto se nesmíme divit, že hra přetéká zvrácenostmi a nahotou. Navnadilo vás to, co? A neříkejte že ne.

Ve hře budeme hrát za démonku se jménem Vydie, která se bude na své cestě mstít nepřátelům, kteří ji zradili a chce získat zpět své království. Nepřátelé mají na výběr pouze dvě možnosti. Buď před démonkou pokleknou, nebo je čeká bolestivá a brutální smrt. Vypadá to tedy na pěkně zvrácenou kančí rubačku.

Postavu bude možné upravovat a vylepšovat. K masakrování hord si pro nás studio připravilo až 40 různých zbraní, několik desítek speciálních schopností a také dostatek brnění. Studio si tedy zřejmě vzalo k srdci výtky hráčů Agony a rozhodlo se ze Succubus vymáčknout to nejlepší. Grafika navíc vypadá výborně, takže si ty zakrvácené nahotinky aspoň budeme moct pořádně užít.

Tak co? Už si hru přidáváte do seznamu přání na Steamu? Stačí kliknout sem. Nebo, pokud jste spíš na jiné zvrácenosti, tu mám doporučení na pěkně brutální a doslova Zvrácenou mangu.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button