NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Vyšlo GreedFall: Gold Edition

Fantasy RPG GreedFall se po dvou letech dočkalo nového vydání s podtitulem Gold Edition. Hra byla upravena pro novou generaci konzolí tak, že si ji užijete ve 4K UHD s rychlejším načítáním a vylepšeným výkonem. Kromě vizuálního vylepšení jsme se dočkali i nového obsahu. Nové rozšíření s názvem The De Vespe Conspiracy skrývá nové nástrahy a dobrodružství pro našeho hrdinu De Sardet a jeho skupinku kumpánů.

„Projděte sítí intrik, manipulací a tajností a rozpleťte nekalé spiknutí, které ohrožuje rovnováhu moci. Prozkoumejte dosud neobjevenou oblast ostrova, bojujte s podivnými novými bestiemi a postavte se nové zlotřilé frakci v honbě za odhalením pravdy …“

Nové rozšíření obsahuje:

  • úplně novou lokaci
  • příběh obohacený o tajemství, lži, boj o moc a kudly v zádech
  • novou nepřátelskou frakci
  • nové druhy příšer a vybavení

GreedFall: Gold Edition si můžete pořídit už nyní na PS5 a PS4, Xbox Series S/X a Xbox One i PC. A pokud vlastníte původní verzi pro PS4, Xbox One či PC, netřeba zoufat. Tento upgrade si totiž můžete stáhnout úplně zdarma!

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button