NintendoNovinky

Red Dead Redemption se konečně vrací, ale má to obrovský háček

Společnost Rockstar Games potvrdila, že původní hra Red Dead Redemption se konečně vrací, ale má to jeden velký háček.

Red Dead Redemption a jeho rozšíření Undead Nightmare vyjdou 17. srpna na Nintendo Switch a PlayStation 4 díky Rockstar Games a Double Eleven Studios. Již delší dobu však kolují zvěsti, že Rockstar chystá vydání remasteru Red Dead Redemption nebo dokonce plnohodnotného remaku klasiky z roku 2010, ale zdá se, že tyto zvěsti byly pravdivé jen zčásti.

Podle toho, co bylo zatím ukázáno, nová verze Red Dead Redemption ve skutečnosti remasterem není. Jde spíše o mírně vylepšený port, který přináší western s otevřeným světem na některé moderní platformy. Co však může některé fanoušky opravdu zarazit, je to, že tato nová verze Red Dead Redemption zcela přeskakuje hlavní platformy a bude se navíc prodávat za neuvěřitelných 49,99 dolarů, přestože je hra stará více než deset let a nepřináší žádný pozoruhodný nový obsah.

Fanoušci mohou být také zmateni plány společnosti Rockstar na vydání Red Dead Redemption. Hráči na PS4 a Switchi si budou moci Red Dead Redemption digitálně vyzvednout 17. srpna, fyzické vydání bude následovat 13. října. Nativní vydání hry pro PS5 se konat nebude, ačkoli díky zpětné kompatibilitě s knihovnou PS4 ji bude možné hrát i na nejnovější konzoli od Sony. Nebude ani verze pro Xbox, ačkoli původní verze pro Xbox 360 je alespoň hratelná na moderních konzolích Xbox. Největším zklamáním je, že Red Dead Redemption se s touto reedicí stále nedostane na PC. Fanoušci žádají PC verzi hry již několik let, ale zdá se, že v tomto směru budou muset ještě počkat.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button