NovinkyPCPS4

Dočkáme se pokračování Nioh?

Nioh 1 a 2. Souls-like tituly, které svým vlastním způsobem ničí ovladače hráčů, kteří měli dostatek odvahy na to, zkusit Nioh vůbec pokořit. Vývojáři ze studia Team Ninja poskytli nedávno rozhovor, kde se rozpovídali o svých plánech do budoucna.

Nejdříve next-gen upgrade

Jak už jsme dříve psali, Nioh dostane pro next-gen konzole kompletní upgrade. Celá Nioh Collection bude obsahovat remaster prvního dílu a kompletní edici toho druhého. To vše ve 120 FPS, 4K.

Rok 2021 znamená pro Team Ninja nové projekty

Hlava celé série Nioh, Fumihiko Yasuda, nedávno prozradil, že momentálně připravují několik zbrusu nových projektů, na kterých bude Team Ninja pracovat. Během rozhovoru jasně řekl, že s vydáním Nioh 2 byl celý příběh uzavřen, tak jak ho známe. Neplánují se další příběhová rozšíření, či třetí díl. O čem bude nová hra zatím nevíme, můžeme si být ale jistí, že další hra už se nebude odehrávat ani během období Sengoku, jak tomu bylo během prvních dvou dílů Nioh.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button