NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 dostává bonusový obsah

Vývojáři ze společnosti Techland odvedli skutečně obrovský kus práce. Od vydání vyšlo už několik aktualizací v podobě oprav a fixnutí bugů. Ke všemu jsme dostali zprávu, že se můžeme těšit i na něco příjemnějšího. Balíček s názvem Authority nabízí hned na začátek tři různé předměty a jedná se pouze o první část výzbroje. Zbytek výzbroje by měl přijít v následujících dvou balících.

Hlavní a nejdůležitější informací je, že balíček můžete získat zcela zdarma. Jenom si ho vyzvednout. Stačí si registrovat účet a je váš. Já si už pár věcí vyzvedl a mohu potvrdit, že se skutečně během hraní hodí.

Obsahem balíku jsou bunda, kalhoty a kotníkové boty. V druhé části se dovybavíme krytem obličeje, rukavicemi a chrániči předloktí. Aiden bude už kompletně ustrojený, ale chtělo by to ještě něco do ruky. I na to vývojáři myslí a třetí část bude obsahovat masivní obouruční kladivo.

Bonusový obsah si lze vyzvednout na všech platformách, na kterých hra vyšla. Jmenovitě PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

První část je už k dispozici a druhá vychází 16. února. Třetí by se měla objevit o pár dní později.

Tak na to hlavně nezapomeňte. Ale nezapomeňte se i podívat na nový Monster Hunter Rise, který nedávno vyšel i na PC.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button