IndieNovinkyPC

Tactical Squad – SWAT Stories aneb takhle prosím nepropagujte svoji hru

Od starých Rainbow six titulů se na naše zařízení zatím neostala pořádná SWAT hra. Víte, taková, ve které se speciálními oddíly plníte nejrůznější mise, tvoříte plán útoku a velíte svému družstvu. Něčím takovým má být právě Tactical Squad – SWAT Stories. Tento ambiciózní projekt z dílny studia Red Mountain Games má dokonce mít i příběhový režim plný zvratů. Z nějakého důvodu se ale studio rozhodlo zveřejnit první trailer už dva roky před vydáním. A není to jen tak nějaký cinematic. Celé části traileru vývojáři zřejmě vzali z gameplaye. Ten ale nevypadá vůbec dobře.

Titul vypadá, jako by měl vyjít v roce 2004. Opravdu podprůměrnou grafiku a nedodělané animace se sice vývojáři zakrýt nadměrným počtem mladých slečen v bikinách, které na nás zřejmě v jedné z misí čekají, ale ani ty nevypadají zrovna nejlépe. Rozhodně ale lepší než animace psa nebo zvedání rukou. Jen se sami podívejte.

Všichni se asi shodneme, že Tactical Squad – SWAT Stories nevykročilo pravou nohou, i tak ale doufám, že se tvůrcům tahle hra podaří zachránit, za dva roky se přece jenom dá stihnout hromada práce. Pokud totiž při vydání v roce 2023 dostaneme vše, co nám vývojáři slibují, tak se máme na co těšit. Hra má klást důraz na přípravnou část mise. Bude důležité vybrat ty správné specialisty, zbraně a gadgety, které vám pomůžou misi splnit. S tím vám má pomoct taky briefing, takže při něm dávejte pozor. Každá mise má totiž jiný cíl. Někdy je potřeba zlikvidovat skupinu krvelačných teroristů, jindy je zase třeba delikátně osvobodit rukojmí. Takže to hlavně nezaměnit.

Mimochodem, můžete zavítat i na náš nový e-shop, kde najdete vše, po čem vaše gamerské srdíčko touží.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button