NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Shadow of the Tomb Raider také dostal vylepšení pro PS5 a Xbox Series X/S

Nejnovější aktualizace pro hru Shadow of the Tomb Raider s názvem Update 2.01 přináší vylepšení na PlayStation 5: 4K rozlišení a 60 FPS. Ani hráči na Xbox Series X/S nepřijdou zkrátka. Pro tyto konzole byla aktualizace označena jako „optimalizovaná pro Xbox Series X/S“. Her s aktualizací, která obsahuje optimalizaci pro konzole nové generace, stále přibývá. A do budoucna jich čekáme mnohem víc.

Je zajímavé, že optimalizace přišla, aniž by ji EIDOS či Square Enix vůbec oznámili. U Xboxu se jedná nejspíš pouze o doplněk aktualizace z května tohoto roku, kdy vyšel „FPS boost“.

Takže Lara Croft v Shadow of the Tomb Raider nám ukáže svoje přednost- pardon, dovednosti v novém rozlišení, a tak je třeba toho pořádně využít na něčem pořádném. Gamesmag pro vás připravil soutěž o hodnotné ceny, ve které můžete vyhrát fakt super věci. Tak neváhejte a hrajte, ať se má Lara na čem vyjímat.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button