NovinkyPC

Hell Let Loose konečně opouští early access

Před více než dvěma roky se na steam dostala hra Hell Let Loose. Nebylo to tak dlouho po vydání Battlefieldu V. To mezi fanoušky druhoválečných titulů neuspělo a ti se tak nemohli dočkat Hell Let Loose. To bylo sice ze začátku Early Accessu plné bugů a nevyužitého potenciálu, to už je ale lepší. Vývojáři z Black Matter Studia se totiž o hru pořád starají a konečně ji teď dostávají z fáze předběžného přístupu.

Zároveň s tím si konečně můžeme zabojovat na východní frontě. A to hned na těch nejznámějších bojištích jako je Stalingrad nebo Kursk. S tím samozřejmě dostáváme i hromadu nových vozidel a zbraní, které budou v boji využívat vojáci rudé armády. Mezi nimi legendy jako PPŠ-41, tank T-34, nebo Mosin-Nagant. Tento obrovský update je dostupný už od 27.7.2021. To znamená, že už teď si můžete do svého proxy voice chatu zařvat pořádné urááá, když budete bojovat proti Němcům. Nová verze taky přináší několik změn gameplaye. Mezi ty významnější patří pomalejší běh v podřepu, nebo větší rozptyl artilerie.

Jak jste jistě pochopili, tak Hell Let Loose není žádná bezmozková run and gun šílenost, takže všem novým hráčům doporučuji strávit pár minut na připnutém videu, které vás naučí všechny základy této hry.

Tomáš "Strachkvas" Strašák

Rád hraji strategie, RPG a Counter-Strike. Miluju bušení do bubnů a nemám rád kacíře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button