NovinkySeriály

Heels – Svět wrestlingu tak, jak ho neznáme

I když všichni víme, že je to celé jen pouhá show, tak se „zápletky“ z ringu mohou promítnout i do skutečných životů. Nebo i naopak. Dva bratři, kteří žijí jen a pouze pro zápasy mezi provazy, se musí postavit proti sobě. Jeden jako klaďas a druhý jako záporák. Vydrží takový tlak, nebo je to sežere zaživa a zlomí? To se dozvíme v chystaném seriálu Heels, který má premiéru 15. srpna na streamovací stanici Starz

Hvězdy seriálu Vikingové a Arrow stanou proti sobě

V malém městě státu Georgia žije místní komunita wrestlingem. Dva bratři Jack Spade a Ace Spade mezi sebou soupeří o titul a odkaz jejich otce. Staršího z bratrů, Jacka, si zahrál představitel hlavní role seriálu Arrow Stephen Amell. Jeho mladšího bratra zase bijec ze seriálu Vikingové Alexander Ludwig.

Zatím je v plánu 8 epizod a každá bude trvat zhruba jednu hodinu. Režie se chopil Peter Segal společně s Jessicou Lowrey. Ani jeden není žádným nováčkem a tak se jim snad podaří seriál ukočírovat a držet napětí celou dobu.

O scénář seriálu Heels se postaral Michael Waldron. Takže když vidím, jakou skvělou práci odvedl například se seriálem Loki, tak jsem už naprosto klidný.

https://www.youtube.com/watch?v=dKFfSSXavYc

A když už jsme u těch filmových a seriálových novinek, tak určitě nezapomeňte dát šanci originu o Snake Eyesovi z G. I. Joe. V kinech už běží. Takže tady máte poslední ochutnávky z tohoto filmu.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button