NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Připravuje se Tiny Tina’s Wonderlands, fantasy spinoff Borderlands

Tiny Tina ze světa Borderlands získává svoji vlastní spinoff hru s názvem Tiny Tina’s Wonderlands. Oznámení hry proběhlo během Summer Game Fest Kickoff. Vývojáři Gearbox a 2K uvedou hru na trh v roce 2022 a budeme si ji moci zahrát na PlayStation 4, PlayStation 5, PC (prostřednictvím Steamu a obchodu Epic Games), Xbox One a Xbox Series X.

Na hráče čeká spoustu možností. K dispozici bude stavění vlastního světa a zároveň také vylepšování své postavy. Ve hře se objeví i prvky známé z her Borderlands, myslím tím hlavně a prostředí. Takže nebude problém sejmout draka raketometem, musíte si ale na něj najít nějaký pořádný equip a trochu zkušeností, než se di něj pustíte. Takže hledání pokladů, procházení dungeonů a rvačky budou běžnou součástí hry. Looter-shooter ve své nejlepší podobě.

Zakladatel firmy Gearbox Randy Pitchford prohlásil, že hra je vývoji už více než 10 let a že vývojáři dlouho snili o propojení prvků ze hry Borderlands s fantasy světem. To mají asi dost neklidný spaní, když sní o tom, že kostlivce nejlíp rozstřílí kulometem. Tak doufejme, že se mu sen vyplní a hra bude velký úspěch.

Už třetí den pro vás sledujeme událost E3. Tady máte to nejzajímavější, co nám přinesla konference IGN.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button