NintendoNovinky

Možný návrat Pokkén na Nintendo? | Novinka

Víte, co to je Pokkén? To je fightící hra na Nintendo Switch od tvůrce Tekkena s Pokémony. Že jste o tom pořádně neslyšeli? Chyba! Katsuhiro Harada (Tekken) si na svém Twitter účtu vyměnil pár zajímavých zpráv se svým fanouškem na dotaz, zda je možné návrat titulu Pokkén a jeho sequelu. A jeho odpověď byla doslova odsmečována na stůl společnosti Pokémon.

Máme s Nintendem a Pokémon dobré vztahy a hra Pokkén měla dobrou odezvu, takže bych to rád udělal znovu.

Ale není to o tom co my rozhodneme, ale co oni rozhodnou.

To je stručná odpověď mistra Harady na dotaz jednoho ze svých fandů na Twitteru. Byl dotázán, zda byl Pokkén pro něj jen jednorázovka, nebo jestli je otevřen k možnosti pro možný návrat a vytvoření sequelu.

Pokkén vyšel v roce 2016 na Wii a o rok později byl portován na Nintendo Switch. Bylo prodáno něco přes 2 miliónů kopií (vgsales) a tím, jak vznikají další a další spinoffy Pokémon, se toto zdá jako správný krok v ohledu prodejů. Společnost Pokémon nás ujistila, že má pro nás v rukávu ke svým 25. narozeninám ještě spousty překvapení. Vzhledem k tomu, že poslední DLC charakter k Pokkén vyšel již před třemi lety, nebylo by od věci trochu osvěžit sestavu Switche a naservírovat nám takový comeback.

A že se Pokémon nefláká je nám jasné! Na jaře vyjde Pokémon Snap, velmi diskutovaný remake Diamond and Pearl a já osobně čekám na informace o Pokémon Unite – nadcházející mobilní MOBA!

MikeGuitarize

MikeGuitarze je hlavně špatný muzikant, beznadějný producent, netalentovaný skladatel, zlá osoba a ještě mnohem horší hráč. Avšak za nic se bohužel nestydí... Jeho plky a snahu o umění můžete sledovat na Twitchi, FB, nebo Instagramu. Taky somruje o kačky na nové CD na Patreonu. Toss a coin to you Mike! Jediný co má k plusu je jeho andělská krása ;-)

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button